Overslaan en naar de inhoud gaan
search

De medewerkers Gastenservice

Gepubliceerd op: 11 februari 2022

De medewerker Gastenservice ondersteunt de collega's op de verpleegafdeling, waardoor er voor de verpleegkundigen meer tijd en ruimte ontstaat om zich te richten op de verpleegkundige zorg. De Kinderafdeling heeft zes medewerkers Gastenservice.

Gastvriendelijke dienstverlening

U herkent de medewerkers Gastenservice aan de lila poloshirts. Deze medewerkers komen met regelmaat bij de kinderen en hun ouders/verzorgers langs op de kamer en zijn aanspreekpunt voor gastvriendelijke dienstverlening. Zij zorgen voor een veilige, hygiënische en aangename omgeving voor de patiënt gedurende het gehele verblijf in het Slingeland Ziekenhuis. De medewerker Gastenservice voorziet de patiënt en de ouder van eten en drinken, haalt indien gewenst iets te lezen of kan een andere boodschap verzorgen. Andere taken zijn bijvoorbeeld het aanvullen van de kasten op de kamers, het doorgeven van diëten en allergieën aan de keuken en ondersteuning van de artsen en verpleegkundigen.

Op de kinderafdeling

De medewerkers Gastenservice op de kinderafdeling bereiden de voedingen voor de allerkleinsten. Ook voorzien zij de moeders en vaders van pasgeboren baby's van eten en drinken, als deze niet op de kraamafdeling (B2) maar op de kinderafdeling (B0) verblijven.

Voor veel kinderen is een opname is het ziekenhuis erg ingrijpend. De medewerkers Gastenservice proberen het verblijf voor het kind zo aangenaam mogelijk maken.

 

Laatst bijgewerkt op: 11 februari 2022

Veerle met kinderarts Pijning
De beste kinderhartzorg dichtbij huis