Overslaan en naar de inhoud gaan
search

Mijn Slingeland voor uw kind

Gepubliceerd op: 11 februari 2022

Ook voor ouders en kinderen is Mijn Slingeland beschikbaar. Mijn Slingeland biedt een veilige omgeving waarin u 24 uur per dag vanaf uw computer of tablet toegang heeft tot de medische gegevens, e-consulten, uitslagen en het medisch dossier. 

Mijn Slingeland is beschikbaar voor alle patiënten, dus ook kinderen, van het Slingeland Ziekenhuis met een persoonlijke DigiD. Ouders (pleegouder/voogd) die het wettelijk gezag uitoefenen over hun kind dat jonger dan 16 jaar is, mogen gebruik maken van Mijn Slingeland van het kind waarbij het volgende geldt:

  • Voor ouders van een kind onder de 12 jaar geldt dat zij met de DigiD van het kind in kunnen loggen op Mijn Slingeland.
  • Voor een kind tussen de 12 en 16 jaar en de ouders geldt dat er met wederzijdse goedkeuring kan worden ingelogd op Mijn Slingeland. Het kind kijkt en beslist mee.
  • Is het kind ouder dan 16 dan logt het kind zelf in met DigiD.


Als (pleeg)ouders/voogd met het wettelijk gezag een DigiD aanvragen voor hun kind geldt dat zij verantwoordelijk zijn voor het juiste beheer van de DigiD van het kind.
Als u het dossier van uw kind liever wil opvragen gelden de regels t.a.v het opvragen van (delen van) het dossier met het privacy formulier. 

Meer informatie

 

Laatst bijgewerkt op: 11 februari 2022

Kinderarts Ilse Hendriksen en reumatoloog Anne-Marie Wessels, die een echografie maakt
Speciaal spreekuur voor kinderen met gewrichtsklachten