BlogKindergeneeskunde › Kinderarts Judith Nooitgedagt tijdelijk ook werkzaam in Kinderallergie Centrum

Kinderarts Judith Nooitgedagt tijdelijk ook werkzaam in Kinderallergie Centrum

JB, webredacteur

Dinsdag, 18 September 2018

Om ook onze patiëntjes in het Slingeland Ziekenhuis te kunnen helpen volgens de laatste inzichten was er al een goede samenwerking met het Kinderallergie Centrum in het Deventer Ziekenhuis. Sinds kort is onze kinderarts Judith er tijdelijk ook werkzaam.


Allergieën komen in de Westerse samenleving steeds vaker voor, waarschijnlijk als gevolg van onze Westerse leefstijl. Allergieën kunnen een behoorlijke invloed hebben op het dagelijks leven, denk bijvoorbeeld aan een ernstige pinda-allergie, maar ook hevige hooikoorts klachten kunnen het dagelijks leven flink verstoren.

De mogelijkheden voor onderzoek naar en de behandeling van en/of het voorkomen van allergieën zijn de laatste jaren flink toegenomen.

Om de zorg nog verder te verbeteren zal kinderarts Judith Nooitgedagt het komende half jaar 1 dag in de week stage lopen bij de kinderallergologen van het Deventer Ziekenhuis.

Met de opgedane ervaring kunnen zoveel mogelijk kinderen in de eigen regio onderzoek en behandeling krijgen.ReageerReageer

Reacties

Uw reactie op Kinderarts Judith Nooitgedagt tijdelijk ook werkzaam in Kinderallergie Centrum

(Let op: de nicknaam die u opgeeft zal zichtbaar zijn.)