Blog › Blog Kindergeneeskunde

Recente blogberichten

Kinderarts Judith Nooitgedagt tijdelijk ook werkzaam in Kinderallergie Centrum (Door: Jiske van Braak, webredacteur)

Dinsdag, 18 September 2018 Om ook onze patiëntjes in het Slingeland Ziekenhuis te kunnen helpen volgens de laatste inzichten was er al een goede samenwerking met het Kinderallergie Centrum in het Deventer Ziekenhuis. Sinds kort is onze kinderarts Judith er tijdelijk ook werkzaam.


ReageerLees verder

Aantal reacties: 0

Nu ook 3 goede vragen voor kinderen (Door: Redactie Slingeland)

Donderdag, 25 Januari 2018 Bron: Patiëntenfederatie Nederland
Voor volwassenen zijn ze er al langer, maar ook kinderen hebben vanaf vandaag hun eigen 3 goede vragen voor bij de dokter. Het zijn: Dit voel ik, wat is het? Wat kunnen we er allemaal aan doen? En: Wat betekent dat voor mij, nu en later?
 


ReageerLees verder

Aantal reacties: 0

Online Platform Ketenzorg Down Achterhoek (Door: Redactie Slingeland)

Kinderarts Pijning aangesloten

Zaterdag, 04 November 2017 Sinds kort is het Online Platform Ketenzorg Down Achterhoek actief. Een van de kinderartsen van het Slingeland Ziekenhuis, dokter Pijning, maakt deel uit van dit platform.


ReageerLees verder

Aantal reacties: 0

Nieuwe kinderarts in team (Door: Kirsten Huizing)

Dinsdag, 01 Augustus 2017 Aangezien ik inmiddels als vaste kinderarts kan blijven hier in het Slingeland Ziekenhuis, wil ik me via deze weg graag aan jullie voorstellen, mijn naam is Kirsten Huizing en ik ben hier in het Slingeland op 1 februari begonnen. Inmiddels ben ik goed geland en voel ik me hier helemaal thuis. Voordat ik hier begonnen ben heb ik de nodige omzwervingen gemaakt. 


ReageerLees verder

Aantal reacties: 0

Consulten kindercardioloog in Slingeland Ziekenhuis (Door: Arjan Pijning)

Vrijdag, 21 Juli 2017  
In juni van dit jaar is voor het eerst de kindercardioloog van het Amalia Kinderziekenhuis, dokter Udink ten Cate, langs geweest om mee te lopen tijdens het echo spreekuur. De bedoeling is dat hij 4x per jaar consulten komt doen. 


ReageerLees verder

Aantal reacties: 0


 
Archief